Créme Brûlée-kake
Kakebunn
Crème Brûlée
Du trenger blant annetBolle, visp, slikkepott, bakepapir, springform | FremgangsmåteKakebunn Stivpisk eggehvitene og vend makronfyllet inn med slikkepott. Ha røren i en springform e.l. med diameter 20 eller 22 cm. Legg bakepapir i bunnen, og trykk blandingen til et jevnt lag. Stekes ved 180°C i 20 min. Avkjøles. Crème Brûlée Lag kremen som anvist på pakken og legg den på kakebunnen. Sett kaken kaldt i minimum 2 timer. Rett før servering tas kakeformen av formen og sukkeret strøs jevn på. Sukkeret må karamelliseres eller smeltes med smeltes med en brenner (skibrenner e.l.). Pynt med litt bær og mynteblader. Har ikke prøvd å lage kaka men høres fantastisk ut, særlig for en som ELSKER Creme Brulee :) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar