tirsdag 24. mai 2011

Mmm...

Créme Brûlée-kake
Utskriftsversjon
2 t. 25 m.
Middels
Favoritt

Créme Brûlée-kake

Kakebunn

Crème Brûlée

Du trenger blant annet

Bolle, visp, slikkepott, bakepapir, springform
 

Fremgangsmåte

Kakebunn
Stivpisk eggehvitene og vend makronfyllet inn med slikkepott. Ha røren i en springform e.l. med diameter 20 eller 22 cm. Legg bakepapir i bunnen, og trykk blandingen til et jevnt lag. Stekes ved 180°C i 20 min. Avkjøles.
Crème Brûlée
Lag kremen som anvist på pakken og legg den på kakebunnen. Sett kaken kaldt i minimum 2 timer. Rett før servering tas kakeformen av formen og sukkeret strøs jevn på. Sukkeret må karamelliseres eller smeltes med smeltes med en brenner (skibrenner e.l.).
Pynt med litt bær og mynteblader.


Har ikke prøvd å lage kaka men høres fantastisk ut, særlig for en som ELSKER Creme Brulee :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar