onsdag 27. april 2011

Middagstips

Dagen middag : Laks med poteter, grønnsaker og sandefjordsmør. 

Kokte poteter :
Kokes i vann med salt 


Kokt brokkoli og gulrøtter:
Kokes i vann med salt og litt smør

Agurksalat :

Agurk kuttet med ostehøvel for tynnes mulig skiver
2 ss eddik
3 ss vann
Halv ts sukker
Litt salt og pepper


Stekt laksefilet:
Stekes i smør i noen få minutter

Sandefjordsmør:
  • 0,5 dl kremfløte
  • 4 ss kruspersille
  • 200 g smør
  • 1 stk sitron, saften av
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok opp fløte og la det koke litt inn, ca fem minutter.

Ta av varmen.


Skjær smøret i terninger.


Pisk inn litt og litt av smørterningene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. (Bruk gjerne hvit pepper).


Om du skal varme den opp så må den ikke koke. 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar